Αποποίηση Ευθύνης

1. Το website “Detox Beauty” παρέχει παρουσιάσεις και αξιολογήσεις καλλυντικών που ανήκουν στις κατηγορίες των “natural” ή “organic” προϊόντων και είμαστε πάντα ενάντια σε πειράματα σε ζώα. Οι αξιολογήσεις είναι προσωπικά συμπεράσματα μετά από δοκιμή των προϊόντων. Επειδή ωστόσο οι ανάγκες του δέρματος και ο τύπος της επιδερμίδας  είναι διαφορετικός για κάθε άνθρωπο, τα προϊόντα που προτείνουμε δε θα είναι κατάλληλα για όλους. Άτομα με δυσανεκτικά δέρματα ή  με ιδιαίτερες ανάγκες πρέπει να συμβουλεύονται γιατρό – δερματολόγο πριν προβούν στην εφαρμογή κάποιου προϊόντος.

2. Παρόλο που τα προϊόντα που προτείνουμε είναι απο ευρέως γνωστές μάρκες και δερματολογικά ελεγμένα, αυτό δε μπορεί να υποκαταστήσει τη συμβουλή δερματολόγου.

 

3. Το “Detox Beauty” σέβεται τα πνευματικά δικαιώματα και τους δημιουργούς. Ποτέ δε θα προβεί σε κλοπή έργου διάνοιας κάποιου δημιουργού, χωρίς πρώτα τη συγκατάθεσή του. Παρότι σκοπεύουμε να συνεργαστούμε με ειδικούς του χώρους και την παροχή εξακριβωμένων πληροφοριών στο αναγνωστικό μας κοινό, κάθε δημοσίευση θα γίνεται με σύμφωνη γνώμη του δημιουργού. Αντίστοιχα κλοπή της διάνοιας της δημιουργού του “Detox Beauty” δύναται να επιφέρει κυρώσεις αν δεν έχει προηγηθεί η συγκατάθεσή της.

 

 

4. Το “Detox Beauty” γνωρίζει ότι η «επωνυμία μάρκας» είναι ένα απο τα βασικότερα στοιχεία της περιουσίας της κάθε εταιρίας (brand equity). Σε καμιά περίπτωση δε επιθυμεί να υποβαθμίσει μάρκες προϊόντων, που δεν ανήκουν στο συγκεκριμένο κομμάτι της αγοράς στο οποίο αυτή αναφέρεται (προϊόντα απο φυτικά ή οργανικά συστατικά). Όμοια δε θα επιτρέψει σχόλια αναγνωστών που υποβαθμίζουν της αξία οποιασδήποτε μάρκας καλλυντικών προϊόντων.

 

5. Παρόλο προσπαθούμε να είμαστε αναλυτικοί, σαφείς και αντικειμενικοί στις αξιολογήσεις των προϊόντων, κάθε καταναλωτής φέρει τη δική τους ευθύνη ως προς τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιεί το website “Detox Beauty”.

 

6. Το “Detox Beauty” σέβεται το νόμο και όλες τις προεκτάσεις του και πιθανές πτυχές του νόμου, που δεν έχουν αναφερθεί στο παρόν κείμενο εννοούνται σαφώς.

Αρέσει σε %d bloggers: