Γιατί το “Detox Beauty” δεν είναι ένα ακόμα blog ομορφιάς;

Τα προϊόντα ομορφιάς  έχουν να κάνουν πρωτίστως  αλλά όχι μόνο με την εξωτερική μας  εμφάνιση. Η βελτίωση της όψης του δέρματός μας, των μαλλιών μας, ένα προσεγμένο μακιγιάζ μπορούν να φτιάξουν τη διάθεση και την ψυχολογία μας. Επίσης η περιποίηση δεν αποτελεί πλέον μόνο γυναικεία υπόθεση. Αφορά και το ανδρικό κοινό. Το να είμαστε όμορφοι και αρεστοί υπήρξε πάντα μια πανανθρώπινη ανάγκη.

Ωστόσο τα τελευταία χρόνια πληθαίνουν οι φωνές και οι έρευνες για τις πιθανές βλαβερές συνέπειες των χημικών ουσιών που περιέχονται στα καλλυντικά.

Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε  το σχετικό post: Γιατί φυτικά ή οργανικά Καλλυντικά;

Φιλοσοφία του “Detox Beauty” είναι η επιλογή καλλυντικών με φυτικά και οργανικά συστατικά, χωρίς χημικά με πιθανές επιβλαβείς για τον οργανισμό συνέπειες, όπως Parabens, Sulfates, Phthalates, Mineral oils, συνθετικές βαφές κ.α. Η ωφέλεια από τους θησαυρούς της φύσης, όπως εκχυλίσματα φυτών και φρούτων, αιθέρια έλαια, μέλι και κερί μέλισσας, βούτυρο καριτέ και αναρίθμητα άλλα ευεργετικά συστατικά. Μεταξύ ενός προϊόντος φτιαγμένο στο εργαστήριο και ενός προϊόντος που αντλεί πολλά από τα συστατικά του από τη φύση επιλέγουμε το δεύτερο και αφήνουμε τη φύση να δουλέψει για να μας χαρίσει μια πιο όμορφη και υγιή επιδερμίδα.

Ευτυχώς οι επιλογές στην αγορά είναι αρκετές και όλο και πληθαίνουν, αφού όλο και περισσότερες εταιρίες ξεπηδούν στο κομμάτι των φυτικών και οργανικών καλλυντικών.

Αποστολή  μας είναι σας προτείνουμε τα καλύτερα φυτικά ή οργανικά καλλυντικά, διευκολύνοντας  τις επιλογές σας απο την πληθώρα των προϊόντων που υπάρχουν.

Όραμά μας να αποτελούμε τον Νο1 αξιόπιστο σύμβουλό σας, όσον αφορά την καθημερινή σας φροντίδα περιποίησης.

ΤοDetox Beauty” ποτέ δε θα προβάλει προϊόντα εταιριών που πραγματοποιούν πειράματα σε ζώα. Επίσης δεν προβάλει προϊόντα εταιριών που πωλούν στην Κίνα, καθώς είναι υποχρεωτικό απο τον κινέζικο νόμο όλα τα καλλυντικά να τεστάρονται σε ζώα προκειμένου να διαπιστωθεί η ασφάλειά τους, πριν τοποθετηθούν στο ράφι. Εφόσον υπάρχουν εναλλακτικές μέθοδοι για τον έλεγχο των προϊόντων, θεωρούμε ότι η μη προβολή των εταιριών είναι ακόμα ένα μέσο πίεσης.

Το “Detox Beauty” προτείνει προϊόντα τα οποία έχουν καταρχάς αγοραστεί από ίδια κεφάλαια και δοκιμαστεί. Ωστόσο επειδή κάθε άνθρωπος έχει διαφορετική επιδερμίδα, είναι πολύ σημαντικά για εμάς τα σχόλια των φίλων αναγνωστών μας, καθώς και η βαθμολογία τους στα προϊόντα.

Για όλους τους παραπάνω λόγους το “Detox Beauty” δεν είναι απλά ένα ακόμα beauty website, αλλά προάγει ένα φυσικό και ολιστικό τρόπο ζωής, που θα βελτιώσει την εσωτερική μας ισορροπία και συνάμα την εξωτερική μας εμφάνιση.

Όπως δηλώνει και το μήνυμά μας: «Η ομορφιά ξεκινά εκ των έσω» – “Beauty starts from within”.

Έφη Στάρφα

Αρχισυντάκτρια

 

(efistarfa@detoxbeauty.eu)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αρέσει σε %d bloggers: