Σχετικά με εμάς

Καλώς Ήρθατε στο Detox Beauty

Το Detox Beauty γεννήθηκε από μια εσωτερική ανάγκη να μοιραστούμε να τα καλύτερα προϊόντα περιποίησης δέρματος, μαλλιών και μακιγιάζ με φυτικά ή οργανικά συστατικά με φίλες και φίλους, που επιλέγουν φυσικά προϊόντα και εν γένει έναν ολιστικό τρόπο ζωής.  Ως γνήσιοι λάτρεις των προϊόντων ομορφιάς θεωρούμε ότι η φύση μπορεί να δουλέψει για χάρη της υγείας και της ακτινοβολίας του δέρματος και των μαλλιών μας. Να μας κάνει πιο όμορφους εξωτερικά και συνάμα να βελτιώσει την ψυχική μας διάθεση. Εδώ και αρκετά χρόνια φλερτάραμε με την ιδέα αυτού του ιστοτόπου. Έχοντας περάσει άπειρες ώρες διαβάζοντας “natural beauty websites” και έχοντας ξοδέψει πολλά προσωπικά μας χρήματα δοκιμάζοντας προϊόντα περιποίησης, αποφασίσαμε να την πραγματοποιήσουμε. Έτσι γεννήθηκε το Detox Beauty.

Τα τελευταία χρόνια πληθαίνουν οι φωνές για τη χρήση βλαβερών χημικών ουσιών στα καλλυντικά. Ένα επιχείρημα που συναντάμε συχνά είναι ότι το δέρμα μας είναι το μεγαλύτερο όργανο του σώματός μας και απορροφά πάνω από το 50% των ουσιών που βάζουμε πάνω μας.

Γιατί να ρισκάρουμε λοιπόν με χημικές ουσίες που πιθανόν να έχουν βλαβερές συνέπειες, ενώ υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις με φυτικά συστατικά;

Αυτή ακριβώς είναι και η φιλοσοφία του “Detox Beauty”. Επιλέγουμε καλλυντικά με φυτικά συστατικά, έναντι προϊόντων με συνθέσεις που παράγονται στο εργαστήριο.

Η αγορά πλέον βρίθει προϊόντων με φυτική σύνθεση (φυτικά εκχυλίσματα, αιθέρια έλαια, κερί μελισσας κ.λπ) τα οποία είναι και μερικά απο τα πιο ισχυρά σε δράση συστατικά.

Επίσης το Detox Beauty ποτέ δε θα προτείνει προϊόν εταιρίας καλλυντικών που κάνει πειράματα σε ζώα ή πουλάει τα προϊόντα της στην Κίνα. Είναι θλιβερό το γεγονός ότι ο κινέζικος νόμος ακόμα καθιστά υποχρεωτικά τα πειράματα των προϊόντων σε ζώα πριν τοποθετηθούν στο ράφι, για να εξακριβωθεί η ασφάλεια και αποτελεσματικότητά τους. Φυσικά υπάρχουν εναλλακτικές μέθοδοι, που θα μπορούσαν να υποκαταστήσουν αυτή τη βάρβαρη πρακτική.

Θεωρούμε πως το να μην προβάλουμε αυτές τις εταιρίες είναι ακόμα ένα μέσο πίεσης για να αλλάξει αυτή η πρακτική.

Αποστολή μας : Να ανακαλύπτουμε και να σας παρουσιάζουμε τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς με φυτικά ή οργανικά συστατικά.

Όραμά μας: Να γίνουμε ο Νο1 αξιόπιστος σύμβουλός σας στην επιλογή προϊόντων περιποίησης δέρματος, μαλλιών και μακιγιάζ. Εν γένει να προάγουμε έναν υγιεινό και ολιστικό τρόπο ζωής.

Αρέσει σε %d bloggers: